Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6384
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМ. М. Зацерклянний-
dc.date.accessioned2018-01-30T16:46:25Z-
dc.date.available2018-01-30T16:46:25Z-
dc.date.issued2018-01-
dc.identifier.citationНауково-технічний журнал «ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКАru_RU
dc.identifier.issn2522-1892-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6384-
dc.description.abstractПроаналізовані основні виробничі процеси підприємств галузі хлібопродуктів як джерела утворення забруднювальних речовин. Показано, що технологічні процеси підприємств супроводжуються виділенням пилу у виробничі приміщення і навколишнє середовище і це несприятливо впливає на мікроклімат і санітарно-гігієнічний стан цехів підприємств, сприяє виникненню небезпечних та шкідливих виробничих факторів, що впливають на стан довкілля і здоров’я працюючих. Уточнено склад і властивості пилу. Показано, що з метою зменшення антропогенного впливу підприємств галузі хлібопродуктів на атмосферне повітря необхідно створити систему, яка дозволяє ліквідувати причини утворення пилу. Запропоновані умови зменшення пилоутворення і пиловиділенняru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональний університет цивільного захисту Україниru_RU
dc.relation.ispartofseries3(1/2018);-
dc.subjectпил, забруднювальні речовини, очищення атмосферного повітря, пожежна й екологічна безпекаru_RU
dc.titleУТВОРЕННЯ ПИЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГАЛУЗІ ХЛІБОПРОДУКТІВ І ЗМЕНШЕННЯ ПИЛОВИДІЛЕННЯru_RU
dc.title.alternativeFORMATION OF DUST IN ENTERPRISES OF THE BREAD INDUSTRY AND DECREASING OF DUST FORMATIONru_RU
dc.title.alternativeОБРАЗОВАНИЕ ПЫЛИ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ОТРАСЛИ ХЛЕБОПРОДУКТОВ И УМЕНЬШЕНИЕ ПЫЛЕВЫДЕЛЕНИЯru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Науково-технічний журнал «Техногенно-екологічна безпека» 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16-20.pdf510,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.