Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6384
Title: УТВОРЕННЯ ПИЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГАЛУЗІ ХЛІБОПРОДУКТІВ І ЗМЕНШЕННЯ ПИЛОВИДІЛЕННЯ
Other Titles: FORMATION OF DUST IN ENTERPRISES OF THE BREAD INDUSTRY AND DECREASING OF DUST FORMATION
ОБРАЗОВАНИЕ ПЫЛИ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ОТРАСЛИ ХЛЕБОПРОДУКТОВ И УМЕНЬШЕНИЕ ПЫЛЕВЫДЕЛЕНИЯ
Authors: М. М. Зацерклянний
Keywords: пил, забруднювальні речовини, очищення атмосферного повітря, пожежна й екологічна безпека
Issue Date: Jan-2018
Publisher: Національний університет цивільного захисту України
Citation: Науково-технічний журнал «ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА
Series/Report no.: 3(1/2018);
Abstract: Проаналізовані основні виробничі процеси підприємств галузі хлібопродуктів як джерела утворення забруднювальних речовин. Показано, що технологічні процеси підприємств супроводжуються виділенням пилу у виробничі приміщення і навколишнє середовище і це несприятливо впливає на мікроклімат і санітарно-гігієнічний стан цехів підприємств, сприяє виникненню небезпечних та шкідливих виробничих факторів, що впливають на стан довкілля і здоров’я працюючих. Уточнено склад і властивості пилу. Показано, що з метою зменшення антропогенного впливу підприємств галузі хлібопродуктів на атмосферне повітря необхідно створити систему, яка дозволяє ліквідувати причини утворення пилу. Запропоновані умови зменшення пилоутворення і пиловиділення
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6384
ISSN: 2522-1892
Appears in Collections:Науково-технічний журнал «Техногенно-екологічна безпека» 2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16-20.pdf510,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.