Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6384| Title: | УТВОРЕННЯ ПИЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГАЛУЗІ ХЛІБОПРОДУКТІВ І ЗМЕНШЕННЯ ПИЛОВИДІЛЕННЯ | 
| Other Titles: | FORMATION OF DUST IN ENTERPRISES OF THE BREAD INDUSTRY AND DECREASING OF DUST FORMATION ОБРАЗОВАНИЕ ПЫЛИ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ОТРАСЛИ ХЛЕБОПРОДУКТОВ И УМЕНЬШЕНИЕ ПЫЛЕВЫДЕЛЕНИЯ  | 
| Authors: | М. М. Зацерклянний | 
| Keywords: | пил, забруднювальні речовини, очищення атмосферного повітря, пожежна й екологічна безпека | 
| Issue Date: | Jan-2018 | 
| Publisher: | Національний університет цивільного захисту України | 
| Citation: | Науково-технічний журнал «ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА | 
| Series/Report no.: | 3(1/2018); | 
| Abstract: | Проаналізовані основні виробничі процеси підприємств галузі хлібопродуктів як джерела утворення забруднювальних речовин. Показано, що технологічні процеси підприємств супроводжуються виділенням пилу у виробничі приміщення і навколишнє середовище і це несприятливо впливає на мікроклімат і санітарно-гігієнічний стан цехів підприємств, сприяє виникненню небезпечних та шкідливих виробничих факторів, що впливають на стан довкілля і здоров’я працюючих. Уточнено склад і властивості пилу. Показано, що з метою зменшення антропогенного впливу підприємств галузі хлібопродуктів на атмосферне повітря необхідно створити систему, яка дозволяє ліквідувати причини утворення пилу. Запропоновані умови зменшення пилоутворення і пиловиділення | 
| URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6384 | 
| ISSN: | 2522-1892 | 
| Appears in Collections: | Науково-технічний журнал «Техногенно-екологічна безпека» 2018 | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


