Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6384
Title: | УТВОРЕННЯ ПИЛУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГАЛУЗІ ХЛІБОПРОДУКТІВ І ЗМЕНШЕННЯ ПИЛОВИДІЛЕННЯ |
Other Titles: | FORMATION OF DUST IN ENTERPRISES OF THE BREAD INDUSTRY AND DECREASING OF DUST FORMATION ОБРАЗОВАНИЕ ПЫЛИ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ОТРАСЛИ ХЛЕБОПРОДУКТОВ И УМЕНЬШЕНИЕ ПЫЛЕВЫДЕЛЕНИЯ |
Authors: | М. М. Зацерклянний |
Keywords: | пил, забруднювальні речовини, очищення атмосферного повітря, пожежна й екологічна безпека |
Issue Date: | Jan-2018 |
Publisher: | Національний університет цивільного захисту України |
Citation: | Науково-технічний журнал «ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА |
Series/Report no.: | 3(1/2018); |
Abstract: | Проаналізовані основні виробничі процеси підприємств галузі хлібопродуктів як джерела утворення забруднювальних речовин. Показано, що технологічні процеси підприємств супроводжуються виділенням пилу у виробничі приміщення і навколишнє середовище і це несприятливо впливає на мікроклімат і санітарно-гігієнічний стан цехів підприємств, сприяє виникненню небезпечних та шкідливих виробничих факторів, що впливають на стан довкілля і здоров’я працюючих. Уточнено склад і властивості пилу. Показано, що з метою зменшення антропогенного впливу підприємств галузі хлібопродуктів на атмосферне повітря необхідно створити систему, яка дозволяє ліквідувати причини утворення пилу. Запропоновані умови зменшення пилоутворення і пиловиділення |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6384 |
ISSN: | 2522-1892 |
Appears in Collections: | Науково-технічний журнал «Техногенно-екологічна безпека» 2018 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.