Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6489
Назва: МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗПІЛОТНИХ ЛІТАЛЬНИХ АПАРАТІВ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ НА ПОЛІГОНАХ ТПВ
Автори: Солод, Мар'я Олександрівна
Колосков, Володимир Юрійович
Ключові слова: полігон ТПВ
відходи
пожежа
безпілотний літальний апарат
Дата публікації: лис-2017
Видавництво: ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «НАЦІОНАЛЬНИЙ ГІРНИЧИЙ УНІВЕРСИТЕТ»
Бібліографічний опис: Молодь: наука та інновації – 2017: Матеріали V Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 28-29 листопада 2017 року). – Д.: ДВНЗ НГУ, 2017.
Короткий огляд (реферат): У випадку виникнення ризиків техногенного чи природного походження виникає необхідність якнайшвидшого оцінювання цих ризиків з метою оперативного прийняття рішення стосовно вибору шляхів та засобів їхнього усунення, або мінімізації наслідків їхньої реалізації. При цьому велике значення мають особливості місцевості, джерела та процесу, який викликає реалізацію надзвичайної ситуації. У зв’язку з цими особливостями виникає необхідність у застосуванні для моніторингу подібних надзвичайних ситуацій нових технологій дистанційного підповерхневого зондування – георадіолокації. З урахуванням небезпеки знаходження людини у зоні пожежі чи зсуву, перспективним є використання для переміщення георадіолокаційного обладнання у зоні надзвичайної ситуацій безпілотних літальних апаратів (БПЛА).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6489
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2017-KoloskovSolod-NGU.pdf352,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.