Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6503
Назва: Методичні вказівки з виконання дипломної роботи за освітнім ступенем «бакалавр» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» (спеціалізація – «Охорона праці»)
Автори: Артем'єв С.Р., Шароватова О.П.
Морозов А.І., Малько О.Д.
Цимбал Б.М., Древаль Ю.Д.
Ключові слова: Охорона праці, дипломна робота, бакалавр
Дата публікації: січ-2018
Видавництво: НУЦЗУ, Стиль-Издат
Бібліографічний опис: Методичні вказівки з виконання дипломної роботи за освітнім ступенем «бакалавр» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» (спеціалізація – «Охорона праці») / Розробники: С.Р. Артемʼєв, О.П. Шароватова, А.І. Морозов., О.Д. Малько, Б.М. Цимбал, Ю.Д. Древаль – Харків: НУЦЗУ, 2018. – 26 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з виконання дипломної роботи за освітнім ступенем «бакалавр» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» (спеціалізація – «Охорона праці») визначають особливості підготовки та захисту дипломної роботи, вимоги до її структури та змісту. Видання призначене для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 263 «Охорона праці» (спеціалізація – «Охорона праці») освітнього ступеня «бакалавр».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6503
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом вказивки 2018 ОП бакалавр.pdf446,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.