Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6766
Назва: ФОРМУВАННЯ МАЙБУТНЬОЇ НАУКОВОЇ ЕЛІТИ В НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ УКРАЇНИ В КІНЦІ ХХ НА ПОЧАТКУ ХХІ СТОЛІТЬ
Автори: Тарадуда, Дмитро Віталійович
Ключові слова: науково-дослідна робота
наукове товариство
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Материалы Международной научно-практической конференции «ДУХОВНО-НРАВСТВЕННЫЕ ОСНОВЫ И ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ЛИЧНОСТИ В СУДЬБЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКОЙ ЦИВИЛИЗАЦИИ»
Короткий огляд (реферат): Науково-дослідна робота курсантів та студентів у Національному університеті цивільного захисту України (НУЦЗУ), як фактор формування майбутньої гуманітарно-технічної еліти, завжди була одним з пріоритетних видів діяльності. Вона є невід'ємною частиною системи освіти в університеті та проводиться з метою інтеграції наукової, навчальної та виробничої її складових і забезпечується за рахунок органічної єдності змісту освіти і програм наукової діяльності. Науково-дослідна робота курсантів та студентів є однією з умов підготовки висококваліфікованих спеціалістів, здатних творчо застосовувати у своїй практичній діяльності досягнення науки та передового досвіду.
Опис: Наведені дані дозволяють зробити висновок про те, що наукове товариство курсантів та студентів університету постійно розвивалося, про це ж свідчить зростання загальної кількість опублікованих наукових праць членами НТК та С. Сьогодні цей показник перевищує 400 робіт у рік.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6766
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.