Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6820
Назва: Запобігання професійних ризиків у солодовновному та пивоварному виробництві
Автори: Цимбал, Богдан Михайлович
Дата публікації: кві-2018
Видавництво: Національний університет «Львівська політехніка
Опис: Безпека життя і діяльності людини - освіта, наука, практика: Матеріали XVI Міжнародної науково-методичної конференції БЖДЛ-2018 (25-27 квітня 2018 року, Львів, Україна). - Львів, 2018. - 228 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6820
ISSN: 978-617-655-167-6
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЛБЖД-2018.pdf410,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.