Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6820
Назва: | Запобігання професійних ризиків у солодовновному та пивоварному виробництві |
Автори: | Цимбал, Богдан Михайлович |
Дата публікації: | кві-2018 |
Видавництво: | Національний університет «Львівська політехніка |
Опис: | Безпека життя і діяльності людини - освіта, наука, практика: Матеріали XVI Міжнародної науково-методичної конференції БЖДЛ-2018 (25-27 квітня 2018 року, Львів, Україна). - Львів, 2018. - 228 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6820 |
ISSN: | 978-617-655-167-6 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЛБЖД-2018.pdf | 410,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.