Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6909
Title: Психологічна готовність майбутнього офіцера технічного профілю до організації службово – бойової діяльності в особливих умовах
Authors: Кучеренко, Сергій Михайлович
Кучеренко, НаталІя Сергіївна
Keywords: психологічна готовність, службово – бойова діяльність, особливі умови діяльності, професійні наміри, професійне навчання, професійна адаптація.
Issue Date: 2018
Publisher: Класичний приватний університет
Citation: Класичний приватний університет м.Запоріжжя
Series/Report no.: №1;
Abstract: У статті визначається стан проблеми комплексної оцінки психологічної готовності майбутніх офіцерів технічного профілю до організації службово – бойової діяльності в особливих та екстремальних умовах. Пропонуються деякі підходи до її рішення з урахуванням останніх досягнень в області психології праці, організаційної психології. Визначаються компоненти котрі грають провідну роль у подоланні конкретних труднощів професійної діяльності. Запропоновано підхід до комплексної оцінки психологічної готовності випускника до професійної діяльності, який має включати оцінку наступних етапів - формування професійних намірів, професійного навчання та професійної адаптації. Кожен з цих етапів має свої особливості, з застосуванням певних підходів до їх визначення.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6909
Appears in Collections:Кафедра психології діяльності в особливих умовах

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кучеренко С.М. стаття 18.pdf379,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.