Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7466
Назва: Особливості роботи короткострокових курсів підвищення кваліфікації пожежних України у 1920–1930 роках.
Автори: Харламов, Михайло Іванович
Ключові слова: пожежні, пожежні курси, підвищення кваліфікації, навчальна програма, спеціальні пожежні дисципліни, пожежні команди.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Гілея
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є розгляд основних аспектів роботи короткострокових пожежних освітніх курсів на території УСРР у 1920–1930 роках. В науковому дослідженні характеризуються загальні питання створення, діяльності та фінансування недовготривалих пожежно–технічних курсів української республіки у міжвоєнний період. Також розглядаються недосліджені питання змісту освітніх програм курсів з підвищення кваліфікації пожежних працівників. В статті використовувалися проблемно– хронологічний та історико–системний методи дослідження, що дозволили, на наш погляд, достатньо об’єктивно підійти до аналізу зазначених наукових питань. Дана наукова стаття базується на архівних джерелах Центрального державного архіву вищих органів влади і управління, Державного архіву Харківської області (ДАХО), недосліджених друкованих періодичних видань досліджуваного періоду, що вперше введені у науковий обіг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/7466
ISSN: 2076-1554
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гілея 137-pages-1-6,37-39,414.pdf99,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.