Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8164
Назва: Про особливості застосування базових понять і категорій у сфері охорони праці (на прикладі гірничої галузі)
Автори: Древаль Ю.Д., Шустов О.О. та ін.
Ключові слова: Охорона праці, гірнича галузь, базові поняття, безпека праці, безпека і гігієна праці.
Дата публікації: 2018
Видавництво: НГУ
Бібліографічний опис: Древаль Ю.Д., Шустов О.О., Карпець К.М. Про особливості застосування базових понять і категорій у сфері охорони праці (на прикладі гірничої галузі). Збірник наукових праць Національного гірничого університету. Дніпро, 2018. № 53. С. 270-277.
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено систематизації базових понять у сфері охорони праці. Порівняно та проаналізовано поняття «охорона праці», «безпека праці» та «безпека і гігієна праці». Охарактеризовано зміст галузевих нормативно-правових актів, спрямованих на регулювання працеохоронних відносин. Сформульовано та обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення діяльності у сфері охорони праці в гірничій галузі. Наголос зроблено на необхідності повноцінного застосування та використання поняття «безпека і гігієна праці»
Опис: Древаль Ю.Д., Шустов О.О., Карпець К.М. Про особливості застосування базових понять і категорій у сфері охорони праці (на прикладі гірничої галузі). Збірник наукових праць Національного гірничого університету. Дніпро, 2018. № 53. С. 270-277.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8164
ISSN: 2071-1859
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Повний текст PDF - 508.057 Kb.URL182 BUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.