Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8479
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, Любов Іванівна-
dc.date.accessioned2019-01-14T08:13:04Z-
dc.date.available2019-01-14T08:13:04Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationEastern-European Journal of Enterprise Technologiesru_RU
dc.identifier.issn1729-4061(e)-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8479-
dc.description.abstractОбґрунтовано механізми вологоутримуючої здатності наночасток (НЧ) поліфункціональної харчової добавки «Магнетофуд» в житньо-пшеничному тісті. Розглянуто механізми взаємодії НЧ харчової добавки «Магнетофуд» з водою у середовищах з різним Рh, а також механізми взаємодії НЧ «Магнетофуд» з іоногеннимі групами білків, ліпідів, вуглеводів житньо-пшеничного борошна. Запропонована «кластерно-петельно-ланцюгова» модель взаємодії харчової добавки «Магнетофуд» з біополімерами житньо-пшеничного борошнаru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherEastern-European Journal of Enterprise Technologiesru_RU
dc.relation.ispartofseries2/11(92);-
dc.subjectполіфункціональна харчова добавкаru_RU
dc.subject«кластерно-петельно-ланцюгова» модельru_RU
dc.subjectмеханізм взаємодіїru_RU
dc.titleSUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGHru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрченко Л_англ_ТОПП.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.