Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8479
Title: | SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGH |
Authors: | Юрченко, Любов Іванівна |
Keywords: | поліфункціональна харчова добавка «кластерно-петельно-ланцюгова» модель механізм взаємодії |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies |
Citation: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies |
Series/Report no.: | 2/11(92); |
Abstract: | Обґрунтовано механізми вологоутримуючої здатності наночасток (НЧ) поліфункціональної харчової добавки «Магнетофуд» в житньо-пшеничному тісті. Розглянуто механізми взаємодії НЧ харчової добавки «Магнетофуд» з водою у середовищах з різним Рh, а також механізми взаємодії НЧ «Магнетофуд» з іоногеннимі групами білків, ліпідів, вуглеводів житньо-пшеничного борошна. Запропонована «кластерно-петельно-ланцюгова» модель взаємодії харчової добавки «Магнетофуд» з біополімерами житньо-пшеничного борошна |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8479 |
ISSN: | 1729-4061(e) |
Appears in Collections: | Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Юрченко Л_англ_ТОПП.pdf | 1,58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.