Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8479
Title: SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGH
Authors: Юрченко, Любов Іванівна
Keywords: поліфункціональна харчова добавка
«кластерно-петельно-ланцюгова» модель
механізм взаємодії
Issue Date: 2018
Publisher: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Citation: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Series/Report no.: 2/11(92);
Abstract: Обґрунтовано механізми вологоутримуючої здатності наночасток (НЧ) поліфункціональної харчової добавки «Магнетофуд» в житньо-пшеничному тісті. Розглянуто механізми взаємодії НЧ харчової добавки «Магнетофуд» з водою у середовищах з різним Рh, а також механізми взаємодії НЧ «Магнетофуд» з іоногеннимі групами білків, ліпідів, вуглеводів житньо-пшеничного борошна. Запропонована «кластерно-петельно-ланцюгова» модель взаємодії харчової добавки «Магнетофуд» з біополімерами житньо-пшеничного борошна
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8479
ISSN: 1729-4061(e)
Appears in Collections:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Юрченко Л_англ_ТОПП.pdf1,58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.