Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8669
Назва: Cучасні аспекти організаційно-правових механізмів державного управління вищою освітою в Україні
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Ключові слова: вища освіта
державне управління
Дата публікації: гру-2018
Видавництво: Правові аспекти публічного управління: теорія та практика: матеріали Х наук.-практ. конф. 13 грудня 2018 р., м. Дніпро / за аг.ред. Л.Л. Прокопенка.
Бібліографічний опис: Д. : ДРІДУ НАДУ, 2018, С. 99-101.
Короткий огляд (реферат): В Конституції України зазначено, що право на отримання освіти є одне із основних та беззаперечних конституційних норм громадянина України. А сам процес навчання та виховання супроводжується фактичними досягненнями навчаємих, тобто здобутком встановлених освітніх рівнів. Зазначимо, що стосується державної політики, то вона направлена на виконання завдань держави в області освіти, на основі чого й будується освітня система. Однією з основних складових такої політики є забезпечення єдиної позиції в основних питаннях освіти в цілому у державі, а також в поєднанні їх з регіональними (демографічними, національними) умовами разом зі здійсненням розвитку приватних структур освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8669
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_pei_13_12_2018.pdf1,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.