Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9423
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Толстоусова, О.В. | - |
dc.contributor.author | Скородумова, Ольга Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-11T12:05:07Z | - |
dc.date.available | 2019-10-11T12:05:07Z | - |
dc.date.issued | 2019-05 | - |
dc.identifier.citation | Толстоусова О.В., Скородумова О.Б. Особливості проведення іммобілізації ферменту на хімічно модифіковані силікатні стекла / MicroCad. Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров‘я. 2019. Ч. ІI. - с.351. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9423 | - |
dc.description.abstract | Виявлена залежність активності іммобілізованого ферменту від кількості проведених поспіль змін роботи. Встановлено, що при безперервній роботі активність іммобілізованого ферменту зберігається до шостої зміни розчину крохмалю, після чого починає поступово знижуватися. Експериментально доведено, що іммобілізований фермент зберігає свою активність на протязі трьох місяців, на що вказує реакція комплексної сполуки крохмаль-йод з іммобілізованим ферментом. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НТУ “ХПІ” | ru_RU |
dc.subject | фізико-хімічні властивості | ru_RU |
dc.subject | іммобілізований фермент | ru_RU |
dc.title | Особливості проведення іммобілізації ферменту на хімічно модифіковані силікатні стекла | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СкородумоваМикрокад2_2019_К.М-351.pdf | Іммобілізований фермент | 558,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.