Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9423
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТолстоусова, О.В.-
dc.contributor.authorСкородумова, Ольга Борисівна-
dc.date.accessioned2019-10-11T12:05:07Z-
dc.date.available2019-10-11T12:05:07Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationТолстоусова О.В., Скородумова О.Б. Особливості проведення іммобілізації ферменту на хімічно модифіковані силікатні стекла / MicroCad. Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров‘я. 2019. Ч. ІI. - с.351.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9423-
dc.description.abstractВиявлена залежність активності іммобілізованого ферменту від кількості проведених поспіль змін роботи. Встановлено, що при безперервній роботі активність іммобілізованого ферменту зберігається до шостої зміни розчину крохмалю, після чого починає поступово знижуватися. Експериментально доведено, що іммобілізований фермент зберігає свою активність на протязі трьох місяців, на що вказує реакція комплексної сполуки крохмаль-йод з іммобілізованим ферментом.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНТУ “ХПІ”ru_RU
dc.subjectфізико-хімічні властивостіru_RU
dc.subjectіммобілізований ферментru_RU
dc.titleОсобливості проведення іммобілізації ферменту на хімічно модифіковані силікатні стеклаru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СкородумоваМикрокад2_2019_К.М-351.pdfІммобілізований фермент558,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.