Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9423
Title: | Особливості проведення іммобілізації ферменту на хімічно модифіковані силікатні стекла |
Authors: | Толстоусова, О.В. Скородумова, Ольга Борисівна |
Keywords: | фізико-хімічні властивості іммобілізований фермент |
Issue Date: | May-2019 |
Publisher: | НТУ “ХПІ” |
Citation: | Толстоусова О.В., Скородумова О.Б. Особливості проведення іммобілізації ферменту на хімічно модифіковані силікатні стекла / MicroCad. Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров‘я. 2019. Ч. ІI. - с.351. |
Abstract: | Виявлена залежність активності іммобілізованого ферменту від кількості проведених поспіль змін роботи. Встановлено, що при безперервній роботі активність іммобілізованого ферменту зберігається до шостої зміни розчину крохмалю, після чого починає поступово знижуватися. Експериментально доведено, що іммобілізований фермент зберігає свою активність на протязі трьох місяців, на що вказує реакція комплексної сполуки крохмаль-йод з іммобілізованим ферментом. |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9423 |
Appears in Collections: | Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СкородумоваМикрокад2_2019_К.М-351.pdf | Іммобілізований фермент | 558,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.