Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9423
Назва: Особливості проведення іммобілізації ферменту на хімічно модифіковані силікатні стекла
Автори: Толстоусова, О.В.
Скородумова, Ольга Борисівна
Ключові слова: фізико-хімічні властивості
іммобілізований фермент
Дата публікації: тра-2019
Видавництво: НТУ “ХПІ”
Бібліографічний опис: Толстоусова О.В., Скородумова О.Б. Особливості проведення іммобілізації ферменту на хімічно модифіковані силікатні стекла / MicroCad. Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров‘я. 2019. Ч. ІI. - с.351.
Короткий огляд (реферат): Виявлена залежність активності іммобілізованого ферменту від кількості проведених поспіль змін роботи. Встановлено, що при безперервній роботі активність іммобілізованого ферменту зберігається до шостої зміни розчину крохмалю, після чого починає поступово знижуватися. Експериментально доведено, що іммобілізований фермент зберігає свою активність на протязі трьох місяців, на що вказує реакція комплексної сполуки крохмаль-йод з іммобілізованим ферментом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9423
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СкородумоваМикрокад2_2019_К.М-351.pdfІммобілізований фермент558,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.