Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9519
Назва: Ефективність реалізації державної політики в сфері вищої освіти.
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Ключові слова: державне управління
система вищої освіти
ефективність державного управління
модернізація, стратегія розвитку
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: Вісник Національного університету цивільного захисту України : зб. наук. пр. – Х. : Вид-во НУЦЗУ, 2019. – Вип. 2 (11). – 482 с. – (Серія "Державне управління"). – С. 273-280.
Серія/номер: 2(11);
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена ефективності реалізації державної політики в галузі вищої освіти України в рамках інтеграції в освітній європейський простір. В статті проведений аналіз повноважень органів державної влади в сфері вищої освіти. В наслідок чого автор вказує на необхідність забезпечення якості вищої освіти. Велика увага в статті приділяється характеристикам якості вищої освіти як одного із критеріїв підвищення ефективності реалізації державної політики в сфері вищої освіти. Автор приходить до висновку, що завдяки визначенню відповідних напрямів та принципів якості вищої освіти можливо покращити її ефективність та реалізовувати державну політику У висновку автор говорить про те, що освітня політика держави направлена на покращення якості системи вищої освіти та задоволення потреб усього населення держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9519
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbіrnik NUCZU_2019_2 (11)_.pdf11,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.