Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9550
Назва: Проблемні питання при підготовці фахівців сфери вищої освіти
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Ключові слова: вища освіта
сфера вищої освіти
європейська інтеграція
підготовка кадрів вищої школи
Дата публікації: 24-жов-2019
Видавництво: ред. А. А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2019.
Бібліографічний опис: Публічне управління та адміністрування на сучасному етапі державотворення [Електронне видання]: матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф. (Київ, 24 жовтня 2019 р.)
Короткий огляд (реферат): Однією із головних та актуальних сфер української освітньої системи є підготовка фахівців вищої кваліфікації. Сьогодні взагалі вітчизняна система підготовки кадрів вищої кваліфікації зазнає значних змін, що обумовлена адаптацією до глобального ринку інтелектуальної праці, важливістю підготовки нового покоління дослідників, котра буде базуватися на фундаментальних знаннях та орієнтована на світовий рівень наукового розвитку відповідно до запитів сьогодення. Сучасні виклики штовхають на необхідність проведення реформування системи підготовки та атестації висококваліфікованих фахівців. Варто сьогодні формувати новий тип ринку інтелектуальної праці, а також інтеграцію науки та бізнесу, котрі будуть сприяти підвищенню конкурентоспроможності держави у світовому просторі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9550
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1f30b2f91b4124794d5ae43544042092.pdf1,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.