Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9553
Title: Дистантні форми надання психологічної допомоги родинам учасників ООС
Authors: Афанасьєва, Наталя
Keywords: дистантне консультування
психологічне консультування
Issue Date: 2019
Citation: Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Військова психологія у вимірах війни і миру: проблеми, досвід, перспективи» 5-6 квітня 2019р. м. Київ.
Abstract: Однією з сучасних та дієвих форм надання психологічної допомоги є дистантне консультування: за допомогою електронної пошти, програми Skype та його аналогів, із використанням chat, usenet-системи «телеконференцій», вебінарів тощо. Це альтернативне джерело психологічної допомоги у тих випадках, коли традиційне психологічне консультування недоступно, небажане або неможливо. Як клієнт може виступати вся родина одночасно, декілька її членів або одна особа. Можливість анонімної взаємодії істотно полегшує процес прийняття рішення клієнтом про необхідність отримання психологічної допомоги.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9553
Appears in Collections:Кафедра психології діяльності в особливих умовах

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Афанасьєва_Тези.pdfОднією з сучасних та дієвих форм надання психологічної допомоги є дистантне консультування: за допомогою електронної пошти, програми Skype та його аналогів, із використанням chat, usenet-системи «телеконференцій», вебінарів тощо. Це альтернативне джерело психологічної допомоги у тих випадках, коли традиційне психологічне консультування недоступно, небажане або неможливо. Як клієнт може виступати вся родина одночасно, декілька її членів або одна особа. Можливість анонімної взаємодії істотно полегшує процес прийняття рішення клієнтом про необхідність отримання психологічної допомоги.304,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.