Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9582
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльїнський О.В.-
dc.contributor.authorОлива Д.-
dc.date.accessioned2019-11-29T12:06:01Z-
dc.date.available2019-11-29T12:06:01Z-
dc.date.issued2019-11-
dc.identifier.citation«Проблеми техногенно-екологічної безпеки: освіта, наука, практика»: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: НУЦЗУ, 2019. – 304 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9582-
dc.description.abstractДано оцінку діяльності підприємств харчової та переробної промисловості як джерела негативного впливу на стан навколишнього природного середовища на прикладі цукрового заводу.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНУЦЗУru_RU
dc.subjectстан довкілля, екологічна безпекаru_RU
dc.titleДеякі аспекти впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості Україниru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NUCZU konf2019-11-21 Екобезпека(1).pdf359,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.