Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9582
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільїнський О.В. | - |
dc.contributor.author | Олива Д. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-29T12:06:01Z | - |
dc.date.available | 2019-11-29T12:06:01Z | - |
dc.date.issued | 2019-11 | - |
dc.identifier.citation | «Проблеми техногенно-екологічної безпеки: освіта, наука, практика»: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: НУЦЗУ, 2019. – 304 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9582 | - |
dc.description.abstract | Дано оцінку діяльності підприємств харчової та переробної промисловості як джерела негативного впливу на стан навколишнього природного середовища на прикладі цукрового заводу. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НУЦЗУ | ru_RU |
dc.subject | стан довкілля, екологічна безпека | ru_RU |
dc.title | Деякі аспекти впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NUCZU konf2019-11-21 Екобезпека(1).pdf | 359,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.