Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9582
Назва: Деякі аспекти впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України
Автори: Ільїнський О.В.
Олива Д.
Ключові слова: стан довкілля, екологічна безпека
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: «Проблеми техногенно-екологічної безпеки: освіта, наука, практика»: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: НУЦЗУ, 2019. – 304 с.
Короткий огляд (реферат): Дано оцінку діяльності підприємств харчової та переробної промисловості як джерела негативного впливу на стан навколишнього природного середовища на прикладі цукрового заводу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9582
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NUCZU konf2019-11-21 Екобезпека(1).pdf359,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.