Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9582
Назва: | Деякі аспекти впливу на стан довкілля діяльності підприємств харчової промисловості України |
Автори: | Ільїнський О.В. Олива Д. |
Ключові слова: | стан довкілля, екологічна безпека |
Дата публікації: | лис-2019 |
Видавництво: | НУЦЗУ |
Бібліографічний опис: | «Проблеми техногенно-екологічної безпеки: освіта, наука, практика»: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: НУЦЗУ, 2019. – 304 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дано оцінку діяльності підприємств харчової та переробної промисловості як джерела негативного впливу на стан навколишнього природного середовища на прикладі цукрового заводу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9582 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NUCZU konf2019-11-21 Екобезпека(1).pdf | 359,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.