Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9962
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, Любов Іванівна-
dc.contributor.authorМіносян, Андрій Сергійович-
dc.date.accessioned2019-12-22T17:50:25Z-
dc.date.available2019-12-22T17:50:25Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationМіжнародна науково-практична конференція, 15 травня 2019 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 251- 253.ru_RU
dc.identifier.isbnISBN 978-966-405-477-2-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9962-
dc.description.abstractЗа період ринкових перетворень економіки України велика кількість місто- та бюджетоутворюючих підприємств просто перестала фізично існувати або дійшла до стадії банкрутства. Мова йде насамперед про старопромислові регіони, де практично зупинилась промисловість радянських часів, яка була основним постачальником робочих місць, базою формування соціальної інфраструктури, вирішення житлових проблем тощо. Фактично тут відбулося різке скорочення можливостей для самореалізації населення, особливо молоді, що знайшло відображення в трудовій міграції та падінні рівня життяru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХарків : ХДУХТru_RU
dc.subjectсоціальна відповідальність, бізнес, інфраструктура, громада, бюджетru_RU
dc.titleАспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі / Зб. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективністьru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра психології діяльності в особливих умовах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Аспекти вдоскон СВ бізнесу.pdf381,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.