Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9962
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, Любов Іванівна | - |
dc.contributor.author | Міносян, Андрій Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-22T17:50:25Z | - |
dc.date.available | 2019-12-22T17:50:25Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Міжнародна науково-практична конференція, 15 травня 2019 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 251- 253. | ru_RU |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-966-405-477-2 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9962 | - |
dc.description.abstract | За період ринкових перетворень економіки України велика кількість місто- та бюджетоутворюючих підприємств просто перестала фізично існувати або дійшла до стадії банкрутства. Мова йде насамперед про старопромислові регіони, де практично зупинилась промисловість радянських часів, яка була основним постачальником робочих місць, базою формування соціальної інфраструктури, вирішення житлових проблем тощо. Фактично тут відбулося різке скорочення можливостей для самореалізації населення, особливо молоді, що знайшло відображення в трудовій міграції та падінні рівня життя | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | ru_RU |
dc.subject | соціальна відповідальність, бізнес, інфраструктура, громада, бюджет | ru_RU |
dc.title | Аспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі / Зб. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра психології діяльності в особливих умовах |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Аспекти вдоскон СВ бізнесу.pdf | 381,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.