Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9962
Title: | Аспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі / Зб. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Authors: | Юрченко, Любов Іванівна Міносян, Андрій Сергійович |
Keywords: | соціальна відповідальність, бізнес, інфраструктура, громада, бюджет |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Міжнародна науково-практична конференція, 15 травня 2019 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 251- 253. |
Abstract: | За період ринкових перетворень економіки України велика кількість місто- та бюджетоутворюючих підприємств просто перестала фізично існувати або дійшла до стадії банкрутства. Мова йде насамперед про старопромислові регіони, де практично зупинилась промисловість радянських часів, яка була основним постачальником робочих місць, базою формування соціальної інфраструктури, вирішення житлових проблем тощо. Фактично тут відбулося різке скорочення можливостей для самореалізації населення, особливо молоді, що знайшло відображення в трудовій міграції та падінні рівня життя |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/9962 |
ISBN: | ISBN 978-966-405-477-2 |
Appears in Collections: | Кафедра психології діяльності в особливих умовах |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези Аспекти вдоскон СВ бізнесу.pdf | 381,41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.