Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільїнський О.В. | - |
dc.contributor.author | Іваненко С. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-25T20:55:51Z | - |
dc.date.available | 2020-05-25T20:55:51Z | - |
dc.date.issued | 2020-05 | - |
dc.identifier.citation | Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359 | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828 | - |
dc.description | Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359 | ru_RU |
dc.description.abstract | Джерелом екологічних проблем антропогенного походжен- ня вважають промислове виробництво. Підприємства харчової та переробної промисловості не є основними забруднювачами довкілля, проте вони теж спричиняють викиди в атмосферу багатьох компонентів, наприклад, діоксиду вуглецю та сірки, що впливає на озоновий шар та при- зводять до парникового ефекту. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | НУЦЗУ | ru_RU |
dc.subject | джерела викидів | ru_RU |
dc.subject | харчова промисловість | ru_RU |
dc.subject | екологія | ru_RU |
dc.subject | атмосферне повітря | ru_RU |
dc.title | Аналіз джерел та складу викидів при діяльності підприємств харчової промисловості | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konferens CZ(Іваненко).pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.