Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльїнський О.В.-
dc.contributor.authorІваненко С. Д.-
dc.date.accessioned2020-05-25T20:55:51Z-
dc.date.available2020-05-25T20:55:51Z-
dc.date.issued2020-05-
dc.identifier.citationProblems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828-
dc.descriptionProblems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359ru_RU
dc.description.abstractДжерелом екологічних проблем антропогенного походжен- ня вважають промислове виробництво. Підприємства харчової та переробної промисловості не є основними забруднювачами довкілля, проте вони теж спричиняють викиди в атмосферу багатьох компонентів, наприклад, діоксиду вуглецю та сірки, що впливає на озоновий шар та при- зводять до парникового ефекту.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНУЦЗУru_RU
dc.subjectджерела викидівru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectекологіяru_RU
dc.subjectатмосферне повітряru_RU
dc.titleАналіз джерел та складу викидів при діяльності підприємств харчової промисловостіru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konferens CZ(Іваненко).pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.