Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828
Title: Аналіз джерел та складу викидів при діяльності підприємств харчової промисловості
Authors: Ільїнський О.В.
Іваненко С. Д.
Keywords: джерела викидів
харчова промисловість
екологія
атмосферне повітря
Issue Date: May-2020
Publisher: НУЦЗУ
Citation: Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359
Abstract: Джерелом екологічних проблем антропогенного походжен- ня вважають промислове виробництво. Підприємства харчової та переробної промисловості не є основними забруднювачами довкілля, проте вони теж спричиняють викиди в атмосферу багатьох компонентів, наприклад, діоксиду вуглецю та сірки, що впливає на озоновий шар та при- зводять до парникового ефекту.
Description: Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konferens CZ(Іваненко).pdf1,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.