Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828| Title: | Аналіз джерел та складу викидів при діяльності підприємств харчової промисловості |
| Authors: | Ільїнський О.В. Іваненко С. Д. |
| Keywords: | джерела викидів харчова промисловість екологія атмосферне повітря |
| Issue Date: | May-2020 |
| Publisher: | НУЦЗУ |
| Citation: | Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359 |
| Abstract: | Джерелом екологічних проблем антропогенного походжен- ня вважають промислове виробництво. Підприємства харчової та переробної промисловості не є основними забруднювачами довкілля, проте вони теж спричиняють викиди в атмосферу багатьох компонентів, наприклад, діоксиду вуглецю та сірки, що впливає на озоновий шар та при- зводять до парникового ефекту. |
| Description: | Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359 |
| URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828 |
| Appears in Collections: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Konferens CZ(Іваненко).pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


