Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828
Title: | Аналіз джерел та складу викидів при діяльності підприємств харчової промисловості |
Authors: | Ільїнський О.В. Іваненко С. Д. |
Keywords: | джерела викидів харчова промисловість екологія атмосферне повітря |
Issue Date: | May-2020 |
Publisher: | НУЦЗУ |
Citation: | Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359 |
Abstract: | Джерелом екологічних проблем антропогенного походжен- ня вважають промислове виробництво. Підприємства харчової та переробної промисловості не є основними забруднювачами довкілля, проте вони теж спричиняють викиди в атмосферу багатьох компонентів, наприклад, діоксиду вуглецю та сірки, що впливає на озоновий шар та при- зводять до парникового ефекту. |
Description: | Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359 |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828 |
Appears in Collections: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Konferens CZ(Іваненко).pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.