Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828
Назва: | Аналіз джерел та складу викидів при діяльності підприємств харчової промисловості |
Автори: | Ільїнський О.В. Іваненко С. Д. |
Ключові слова: | джерела викидів харчова промисловість екологія атмосферне повітря |
Дата публікації: | тра-2020 |
Видавництво: | НУЦЗУ |
Бібліографічний опис: | Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359 |
Короткий огляд (реферат): | Джерелом екологічних проблем антропогенного походжен- ня вважають промислове виробництво. Підприємства харчової та переробної промисловості не є основними забруднювачами довкілля, проте вони теж спричиняють викиди в атмосферу багатьох компонентів, наприклад, діоксиду вуглецю та сірки, що впливає на озоновий шар та при- зводять до парникового ефекту. |
Опис: | Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – C.357-359 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/10828 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konferens CZ(Іваненко).pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.