Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12403
Назва: ПРО ДЕЯКІ ПИТАННЯ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТЕХНОГЕННОГО ТА ПРИРОДНОГО ХАРАКТЕРУ В УКРАЇНІ
Інші назви: X Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Надзвичайні ситуації: безпека та захист»
Автори: Ященко, Олександр Анатолійович
Ключові слова: Надзвичайні ситуації
НС ТЕХНОГЕННОГО ТА ПРИРОДНОГО ХАРАКТЕРУ
Дата публікації: 29-жов-2020
Видавництво: Рекомендовано до друку вченою радою факультету пожежної безпеки ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України (протокол № 2 від 15.10.2020) Дозволяється публікація матеріалів збірника у відкритому доступі комісією інституту з питань роботи із службовою інформацією (протокол № 10 від 22.10.2020)
Бібліографічний опис: Матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю. – Черкаси: ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, 2020. – 322 с.
Короткий огляд (реферат): Надзвичайні ситуації завжди супроводжували існування людства, нерідко через них зникали держави та цивілізації. На сьогодні надзвичайні ситуації не менше загрожують людству, ніж сотні й тисячі років тому. Наукові дослідження свідчать, що в подальшому спостерігатиметься збільшення загальної кількості надзвичайних ситуацій, масштабності їх наслідків, у тому числі для життя і здоров’я людей та розміру збитків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12403
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник НСБЗ-2020_244_.pdf7,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.