Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПустова, О.О.-
dc.contributor.authorІльїнський, О.В.-
dc.date.accessioned2021-04-24T07:06:21Z-
dc.date.available2021-04-24T07:06:21Z-
dc.date.issued2021-04-
dc.identifier.citationПроблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2021ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822-
dc.descriptionПустова О.О., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С. 239.ru_RU
dc.description.abstractОсновною проблемою екології харчових виробництв є проблема забруднення поверхневих вод скидами виробництва. На підприємствах пивоварної галузі барда найчастіше є обтяжливим відходом, що створює загрозу екологічній обстановці навколо підприємстваru_RU
dc.publisherНУЦЗУru_RU
dc.subjectстан довкілляru_RU
dc.subjectекологіяru_RU
dc.subjectброварняru_RU
dc.subjectскидиru_RU
dc.titleАналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництваru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conf_NUCZU 04 2021-ПУСТОВА.pdf793,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.