Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пустова, О.О. | - |
dc.contributor.author | Ільїнський, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-24T07:06:21Z | - |
dc.date.available | 2021-04-24T07:06:21Z | - |
dc.date.issued | 2021-04 | - |
dc.identifier.citation | Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2021 | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822 | - |
dc.description | Пустова О.О., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С. 239. | ru_RU |
dc.description.abstract | Основною проблемою екології харчових виробництв є проблема забруднення поверхневих вод скидами виробництва. На підприємствах пивоварної галузі барда найчастіше є обтяжливим відходом, що створює загрозу екологічній обстановці навколо підприємства | ru_RU |
dc.publisher | НУЦЗУ | ru_RU |
dc.subject | стан довкілля | ru_RU |
dc.subject | екологія | ru_RU |
dc.subject | броварня | ru_RU |
dc.subject | скиди | ru_RU |
dc.title | Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_NUCZU 04 2021-ПУСТОВА.pdf | 793,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.