Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822| Title: | Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва |
| Authors: | Пустова, О.О. Ільїнський, О.В. |
| Keywords: | стан довкілля екологія броварня скиди |
| Issue Date: | Apr-2021 |
| Publisher: | НУЦЗУ |
| Citation: | Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2021 |
| Abstract: | Основною проблемою екології харчових виробництв є проблема забруднення поверхневих вод скидами виробництва. На підприємствах пивоварної галузі барда найчастіше є обтяжливим відходом, що створює загрозу екологічній обстановці навколо підприємства |
| Description: | Пустова О.О., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С. 239. |
| URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822 |
| Appears in Collections: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_NUCZU 04 2021-ПУСТОВА.pdf | 793,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


