Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822
Title: Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва
Authors: Пустова, О.О.
Ільїнський, О.В.
Keywords: стан довкілля
екологія
броварня
скиди
Issue Date: Apr-2021
Publisher: НУЦЗУ
Citation: Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2021
Abstract: Основною проблемою екології харчових виробництв є проблема забруднення поверхневих вод скидами виробництва. На підприємствах пивоварної галузі барда найчастіше є обтяжливим відходом, що створює загрозу екологічній обстановці навколо підприємства
Description: Пустова О.О., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С. 239.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conf_NUCZU 04 2021-ПУСТОВА.pdf793,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.