Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822| Назва: | Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва |
| Автори: | Пустова, О.О. Ільїнський, О.В. |
| Ключові слова: | стан довкілля екологія броварня скиди |
| Дата публікації: | кві-2021 |
| Видавництво: | НУЦЗУ |
| Бібліографічний опис: | Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2021 |
| Короткий огляд (реферат): | Основною проблемою екології харчових виробництв є проблема забруднення поверхневих вод скидами виробництва. На підприємствах пивоварної галузі барда найчастіше є обтяжливим відходом, що створює загрозу екологічній обстановці навколо підприємства |
| Опис: | Пустова О.О., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С. 239. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_NUCZU 04 2021-ПУСТОВА.pdf | 793,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


