Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822
Назва: Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва
Автори: Пустова, О.О.
Ільїнський, О.В.
Ключові слова: стан довкілля
екологія
броварня
скиди
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2021
Короткий огляд (реферат): Основною проблемою екології харчових виробництв є проблема забруднення поверхневих вод скидами виробництва. На підприємствах пивоварної галузі барда найчастіше є обтяжливим відходом, що створює загрозу екологічній обстановці навколо підприємства
Опис: Пустова О.О., Ільїнський О.В. Аналіз впливу на стан довкілля пивоварного виробництва // Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. – Харків: НУЦЗУ, 2020. – С. 239.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12822
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conf_NUCZU 04 2021-ПУСТОВА.pdf793,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.