Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13730
Назва: Автоматичний протипожежний захист. Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «АВТОМАТИЧНІ СИСТЕМИ ПРОТИПОЖЕЖНОГО ЗАХИСТУ»
Автори: Бондаренко, Сергій Миколайович
Мурін, Михайло Миколайович
Христич, В.В.
Антошкін, Алексей Анатольевич
Дерев'янко, О.А.
Ключові слова: автоматическая система водяного пожаротушения
система пожежної сигналізації
Дата публікації: 2021
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Кафедра АСБтаІТ
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках узагальнений підхід до рішення задачі проектування систем протипожежного захисту об'єктів різного призначення. Складені варіанти індивідуальних завдань орієнтовані на комплексне рішення задачі проектування з урахуванням теорії розвитку і припинення горіння, профілактики технологічних процесів у виробництві та електроустановок. У вказівках наведено частину загальних вимог до проектування систем пожежної автоматики і деякі відомі методики розрахунків. Методичні вказівки призначені для курсантів і слухачів вищих навчальних закладів ДСНС України, що вивчають дисципліну «Автоматичні системи протипожежного захисту» циклу професійної (обов’язкової)підготовки за першим (бакалаврським)рівнем вищої освіти галузь знань 26 «Цивільна безпека» спеціальність 261 «Пожежна безпека».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13730
Розташовується у зібраннях:Кафедра автоматичних систем безпеки і інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курсовой АСПЗ 2021 методичка вся.pdf2,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.