Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14056
Назва: ТОЛЕРАНТНІСТЬ ТА СПРАВЕДЛИВІСТЬ ЯК ЗАСІБ РОЗВ’ЯЗАННЯ КОНФЛІКТНИХ СИТУАЦІЙ (НА ПРИКЛАДІ SOFT SKILLS УЧАСНИКІВ СФЕРИ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ)
Автори: Древаль Ю.Д.
Шароватова О.П.
Ключові слова: Толерантність, справедливість, конфліктні ситуації, soft skills, безпека праці, екологічне мислення
Дата публікації: лис-2021
Видавництво: Маріуполь: ДонДУВС, 2021. 568 с.
Бібліографічний опис: Толерантність у системі цінностей сучасної особистості: матеріали Всеукраїнської наукової конференції, приуроченої до Міжнародного дня толерантності, м. Маріуполь, 12 листопада 2021 року. Маріуполь : ДонДУВС, 2021. С. 52-55.
Короткий огляд (реферат): Акцентується на тому, що сфера охорони праці базується, окрім іншого, й на умінні працівників ефективно здійснювати власні обов’язки в умовах конфліктної взаємодії. Ціннісно-мотиваційну основу цивілізованих відносин при потенційно конфліктній взаємодії учасників складають концепти толерантності та справедливості. Наголошується, що бути успішним незалежно від специфіки діяльності та напряму, в якому працює людина, дозволяє опанування навичками soft skills «софтскілз» («м’які навички» або «гнучкі навички»). Щоб залишатися у добрих відносинах з колегами, керівництвом і отримувати високі результати від спільної роботи, важливою є і здатність усвідомлено ставитися до подій без шкоди для себе й оточуючих, що визначається вже як екологічне мислення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14056
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Древаль Ю. Шароватова О. ДонДУВС 2021.pdf231,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.