Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000
Title: Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів
Authors: Колошко, Ювіта Вікторівна
Груздова, Валерія Олександрівна
Issue Date: Apr-2022
Publisher: Поліський національний університет
Citation: Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів
Abstract: Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279
Description: Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000
ISBN: 978-617-7684-53-3
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник Житомир 2022.pdf1,97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.