Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000| Title: | Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів |
| Authors: | Колошко, Ювіта Вікторівна Груздова, Валерія Олександрівна |
| Issue Date: | Apr-2022 |
| Publisher: | Поліський національний університет |
| Citation: | Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів |
| Abstract: | Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279 |
| Description: | Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279 |
| URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000 |
| ISBN: | 978-617-7684-53-3 |
| Appears in Collections: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| збірник Житомир 2022.pdf | 1,97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.


