Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолошко, Ювіта Вікторівна-
dc.contributor.authorГруздова, Валерія Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-05-07T17:00:09Z-
dc.date.available2022-05-07T17:00:09Z-
dc.date.issued2022-04-
dc.identifier.citationКолошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктівru_RU
dc.identifier.isbn978-617-7684-53-3-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000-
dc.descriptionКолошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279ru_RU
dc.description.abstractКолошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherПоліський національний університетru_RU
dc.titleОсобливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктівru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник Житомир 2022.pdf1,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.