Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колошко, Ювіта Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Груздова, Валерія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-07T17:00:09Z | - |
dc.date.available | 2022-05-07T17:00:09Z | - |
dc.date.issued | 2022-04 | - |
dc.identifier.citation | Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів | ru_RU |
dc.identifier.isbn | 978-617-7684-53-3 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000 | - |
dc.description | Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279 | ru_RU |
dc.description.abstract | Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279 | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Поліський національний університет | ru_RU |
dc.title | Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів | ru_RU |
dc.type | Thesis | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник Житомир 2022.pdf | 1,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.