Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000
Назва: Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів
Автори: Колошко, Ювіта Вікторівна
Груздова, Валерія Олександрівна
Дата публікації: кві-2022
Видавництво: Поліський національний університет
Бібліографічний опис: Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів
Короткий огляд (реферат): Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279
Опис: Колошко Ювіта, Груздова Валерія. Особливості дослідження генетично-модифікованих джерел харчових продуктів. Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю Поліського національного університету, 21–22 квітня 2022 р. С. 277-279
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15000
ISBN: 978-617-7684-53-3
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник Житомир 2022.pdf1,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.