Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15947
Назва: Research of Modern Technologies of Wastewater Treatment of Food Products Combined with Ozonation and Hydrogen Peroxide
Автори: Tsytlishvili, Kateryna
Рашкевич, Ніна Владиславна
Poltavska, Dana
Дата публікації: 2022
Серія/номер: Key Engineering Materialsthis link is disabled, 2022 925, Р. 169–178;
Короткий огляд (реферат): The paper presents studies of the process of purification of model wastewater, which contained high concentrations of animal proteins, fats and hydrocarbons. The model wastewater solution was treated by biosorption treatment in a bioreactor; with pre-ozonation (O3) and biosorption purification in the bioreactor and in the variant with pre-treatment with ozonation and hydrogen peroxide – by the method of AOPs (O3/H2O2) or the process «Peroxon». The efficiency of cleaning by chemical oxygen consumption when using the AOPs method reached (97-98) %, disinfection – up to 100 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15947
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
preview.gif91,17 kBGIFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.