Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16472
Назва: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ТА ПРИЙНЯТТЯ ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ
Автори: Ляшевська, Олена Іванівна
Ключові слова: державно-управлінські рішення, кризові умови, органи державного управління,, організаційний і структурно-функціональний механізми державного управління.
Дата публікації: 2022
Видавництво: НУЦЗ України
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто питання, щодо ефективності і якості державного управління та прийняття державно-управлінських рішень, які можна досягти лише, якщо дотримуватися певного порядку при їх підготовці, прийнятті та реалізації. Проведено аналіз попередніх наукових досліджень щодо механізмів державного управління з прийняття державно-управлінських рішень у кризових умовах, установлено відсутність єдиної думки в учених із зазначеного актуального питання та нагальну потребу в проведенні дослідження із цієї проблеми. Визначено сутність механізмів державного управління щодо прийняття державно-управлінських рішень, а саме: організаційного – у встановленні раціональної послідовності дій органів державного управління під час прийняття обґрунтованого рішення, структурно-функціонального – у визначенні оптимальної структури рішення відповідно до функцій і завдань органів управління, що спільно з іншими механізмами відіграють вагому роль у забезпеченні прийняття обґрунтованого рішення органами державного управління в кризових умовах. Запропоновано шляхи забезпечення прийняття обґрунтованого державно-управлінського рішення в кризових умовах завдяки вдосконаленню механізмів державного управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16472
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
статья Ляшевська О.І. 2022.docx30,25 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.