Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16665
Title: Передовий досвід поводження з харчовими відходами
Authors: Рибалова, Ольга Володимирівна
Ільїнський, Олексій Володимирович
Чорнс, Катерина Євгеніївна
Keywords: харчові відходи, сталий розвиток, переробка, сортування, біогазовий комплекс, анаеробна ферментація
Issue Date: Dec-2022
Publisher: Научно-издательский центр «Sci-conf.com.ua» CPN Publishing Group
Citation: The 2nd International scientific and practical conference “Scientific research in the modern world” (December 7-9, 2022) Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2022. p. 267 - 278
Abstract: В роботі проаналізовано стан поводження з харчовими відходами в Україні. Проаналізовано досвід зарубіжних країн щодо способів переробки харчових відходів та сортування сміття. Визначено перспективи утилізації харчових відходів в Україні з метою захисту навколишнього природного середовища, забезпечення сталого розвитку країни, що є особливо актуальним при адаптації законодавства Європейського Союз
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16665
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The 2nd International scientific and practical conference “Scientific.pdf1,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.