Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16665
Title: | Передовий досвід поводження з харчовими відходами |
Authors: | Рибалова, Ольга Володимирівна Ільїнський, Олексій Володимирович Чорнс, Катерина Євгеніївна |
Keywords: | харчові відходи, сталий розвиток, переробка, сортування, біогазовий комплекс, анаеробна ферментація |
Issue Date: | Dec-2022 |
Publisher: | Научно-издательский центр «Sci-conf.com.ua» CPN Publishing Group |
Citation: | The 2nd International scientific and practical conference “Scientific research in the modern world” (December 7-9, 2022) Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2022. p. 267 - 278 |
Abstract: | В роботі проаналізовано стан поводження з харчовими відходами в Україні. Проаналізовано досвід зарубіжних країн щодо способів переробки харчових відходів та сортування сміття. Визначено перспективи утилізації харчових відходів в Україні з метою захисту навколишнього природного середовища, забезпечення сталого розвитку країни, що є особливо актуальним при адаптації законодавства Європейського Союз |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16665 |
Appears in Collections: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
The 2nd International scientific and practical conference “Scientific.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.