Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16665
Назва: | Передовий досвід поводження з харчовими відходами |
Автори: | Рибалова, Ольга Володимирівна Ільїнський, Олексій Володимирович Чорнс, Катерина Євгеніївна |
Ключові слова: | харчові відходи, сталий розвиток, переробка, сортування, біогазовий комплекс, анаеробна ферментація |
Дата публікації: | гру-2022 |
Видавництво: | Научно-издательский центр «Sci-conf.com.ua» CPN Publishing Group |
Бібліографічний опис: | The 2nd International scientific and practical conference “Scientific research in the modern world” (December 7-9, 2022) Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2022. p. 267 - 278 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі проаналізовано стан поводження з харчовими відходами в Україні. Проаналізовано досвід зарубіжних країн щодо способів переробки харчових відходів та сортування сміття. Визначено перспективи утилізації харчових відходів в Україні з метою захисту навколишнього природного середовища, забезпечення сталого розвитку країни, що є особливо актуальним при адаптації законодавства Європейського Союз |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16665 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
The 2nd International scientific and practical conference “Scientific.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.