Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16665
Назва: Передовий досвід поводження з харчовими відходами
Автори: Рибалова, Ольга Володимирівна
Ільїнський, Олексій Володимирович
Чорнс, Катерина Євгеніївна
Ключові слова: харчові відходи, сталий розвиток, переробка, сортування, біогазовий комплекс, анаеробна ферментація
Дата публікації: гру-2022
Видавництво: Научно-издательский центр «Sci-conf.com.ua» CPN Publishing Group
Бібліографічний опис: The 2nd International scientific and practical conference “Scientific research in the modern world” (December 7-9, 2022) Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2022. p. 267 - 278
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано стан поводження з харчовими відходами в Україні. Проаналізовано досвід зарубіжних країн щодо способів переробки харчових відходів та сортування сміття. Визначено перспективи утилізації харчових відходів в Україні з метою захисту навколишнього природного середовища, забезпечення сталого розвитку країни, що є особливо актуальним при адаптації законодавства Європейського Союз
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16665
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The 2nd International scientific and practical conference “Scientific.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.