Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805
Title: | ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
Authors: | Колошко, Ю.В. Груздова, В.О. |
Issue Date: | Nov-2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20 |
Abstract: | Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20 |
Description: | Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20 |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805 |
Appears in Collections: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2022.pdf | 534,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.