Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805
Title: ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Authors: Колошко, Ю.В.
Груздова, В.О.
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20
Abstract: Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20
Description: Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 2022.pdf534,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.