Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолошко, Ю.В.-
dc.contributor.authorГруздова, В.О.-
dc.date.accessioned2022-12-14T16:21:35Z-
dc.date.available2022-12-14T16:21:35Z-
dc.date.issued2022-11-
dc.identifier.citationКолошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20uk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805-
dc.descriptionКолошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20uk_UA
dc.description.abstractКолошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022.pdf534,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.