Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Колошко, Ю.В. | - |
| dc.contributor.author | Груздова, В.О. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-12-14T16:21:35Z | - |
| dc.date.available | 2022-12-14T16:21:35Z | - |
| dc.date.issued | 2022-11 | - |
| dc.identifier.citation | Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805 | - |
| dc.description | Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20 | uk_UA |
| dc.description.abstract | Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20 | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
| dc.title | ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник 2022.pdf | 534,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


