Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Автори: Колошко, Ю.В.
Груздова, В.О.
Дата публікації: лис-2022
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20
Короткий огляд (реферат): Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20
Опис: Колошко Ю.В., Груздова В.О. ОСОБЛИВОСТІ ТРАНСГЕННИХ ОРГАНІЗМІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції . 17 листопада 2022 р. – м. Миколаїв. С. 19-20
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16805
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2022.pdf534,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.