Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18649
Назва: Взаємний вплив поверхневих водних об’єктів з урахуванням геологічного впливу однієї річки на іншу (на прикладі річок Ворскла та Самара)
Автори: Коваленко, Світлана Андріївна
Пономаренко, Роман Володимирович
Ключові слова: поверхневі водні об'єкти
взаємний вплив
вплив геологічний
суббасейн
кореляційна залежність
Дата публікації: 16-лис-2023
Бібліографічний опис: Коваленко С.А., Пономаренко Р.В. Взаємний вплив поверхневих водних об’єктів з урахуванням геологічного впливу однієї річки на іншу (на прикладі річок Ворскла та Самара). Проблеми інформатизації: тези доповідей одинадцятої міжнародної науково-технічної конференції (16 – 17 листопада 2023 р.). Баку – Харків – Бельсько-Баяла. 2023. С. 84.
Короткий огляд (реферат): Вода відіграє важливу роль в житті людини. Її використовують у промисловості (у технологічних процесах), у сільському господарстві (для зрошування сільськогосподарських культур і вирощування тварин), для питного водоспоживання та ін. Науковці акцентують увагу на дослідженні екологічного стану підземних та поверхневих вод України, а також світ. Проте недостатньо уваги приділяють вивченню питання взаємного впливу поверхневих водних об’єктів з урахуванням наявності ґрунтових вод. Хлориди є найбільш стійкою сполукою, що і дає можливість виконати дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18649
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко, Пономаренко_Проблеми інформатизації_2023.pdf271,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.