Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18649
Title: Взаємний вплив поверхневих водних об’єктів з урахуванням геологічного впливу однієї річки на іншу (на прикладі річок Ворскла та Самара)
Authors: Коваленко, Світлана Андріївна
Пономаренко, Роман Володимирович
Keywords: поверхневі водні об'єкти
взаємний вплив
вплив геологічний
суббасейн
кореляційна залежність
Issue Date: 16-Nov-2023
Citation: Коваленко С.А., Пономаренко Р.В. Взаємний вплив поверхневих водних об’єктів з урахуванням геологічного впливу однієї річки на іншу (на прикладі річок Ворскла та Самара). Проблеми інформатизації: тези доповідей одинадцятої міжнародної науково-технічної конференції (16 – 17 листопада 2023 р.). Баку – Харків – Бельсько-Баяла. 2023. С. 84.
Abstract: Вода відіграє важливу роль в житті людини. Її використовують у промисловості (у технологічних процесах), у сільському господарстві (для зрошування сільськогосподарських культур і вирощування тварин), для питного водоспоживання та ін. Науковці акцентують увагу на дослідженні екологічного стану підземних та поверхневих вод України, а також світ. Проте недостатньо уваги приділяють вивченню питання взаємного впливу поверхневих водних об’єктів з урахуванням наявності ґрунтових вод. Хлориди є найбільш стійкою сполукою, що і дає можливість виконати дослідження.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18649
Appears in Collections:Кафедра прикладної механіки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.