Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18681
Назва: ПРИСКОРЕНЕ ПЕРЕСУВАННЯ. ВИВЧЕННЯ ТЕХНІКИ БІГУ НА КОРОТКІ, СЕРЕДНІ, ДОВГІ ДИСТАНЦІЇ, ПО ПЕРЕСІЧНІЙ МІСЦЕВОСТІ.
Автори: Колоколов, Віталій Олексійович
Ключові слова: Прискорене пересування. Вивчення техніки бігу на короткі, середні, довгі дистанції, по пересічній місцевості.
Дата публікації: 20-жов-2023
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: кафедра фізичної підготовки
Короткий огляд (реферат): МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА для проведення практичних занять з дисципліни МОДУЛЬ 2. СПЕЦІАЛЬНА ФІЗИЧНА ПІДГОТОВКА ТА ОРІЄНТУВАННЯ НА МІСЦЕВОСТІ Змістовий модуль 2.1. Спеціальна фізична підготовка Тема 2.1.3. Прискорене пересування. Вивчення техніки бігу на короткі, середні, довгі дистанції, по пересічній місцевості.
Опис: Заняття по прискореному пересуванню спрямовані на розвиток витривалості і швидкості, удосконалення дій у складі підрозділів, виховання вольових якостей. Заняття проводяться на стадіоні або рівному майданчику, а також на пересіченій місцевості по дорогах і поза дорогами. У зміст занять включаються наступні вправи: біг на короткі дистанції (100 м, човниковий біг 10х10м, 400 м, човниковий біг 4х100 м); біг на середні і довгі дистанції (1 і 3 км); марш-кидки на 5 і 10 км; у безсніжних районах — крос на 5 км.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18681
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
методичка прискорення ПВПП.pdf437,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.