Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18706
Назва: Стільниковий каталізатор очищення викидних газів від оксидів нітрогену у виробництві нітратної кислоти
Автори: Векшин, Віталій Олександрович
Лобойко, Олексій Якович
Кобзєв, Олександр Вікторович
Ключові слова: каталізатор
системи
стільниковий
спектроскопія
Дата публікації: 6-лис-2016
Видавництво: Дніпро: Середняк Т.К.
Бібліографічний опис: The problems of air pollution and purification: control, monitoring, catalytic, photocatalytic and sorption methods of treatment : proc. of the Ukrainian‐Polish conf., November 6-8, 2016, Kyiv = Проблеми забруднення та очистки повітря: контроль, моніторинг, каталітичні, фотокаталітичні та сорбційні методи очистки : матеріали конф., 6-8 листопада 2016 р., Київ.
Короткий огляд (реферат): На кафедрі технології неорганічних речовин, каталізу і екології НТУ «ХПІ» був розроблений каталізатор очищення викидних газів від оксидів нітрогену, який має титановий носій, покритий оксидним шаром TiО2 з подальшим просоченням розчином H2PtCl6 та модифікуваний одноосновними органічними кислотами.
Опис: Гідравлічний опір розробленого блоку каталізатора в 12 разів нижчий, ніж у промислового гранульованого контакту АВК-10, що дає можливість понизити витрати на створення надмірного тиску для продування газу крізь шар каталізатора.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18706
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vekshyn_Stilnykovyi_katalizator_2016.pdfГідравлічний опір розробленого блоку каталізатора в 12 разів нижчий, ніж у промислового гранульованого контакту АВК-10, що дає можливість понизити витрати на створення надмірного тиску для продування газу крізь шар каталізатора.441 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.