Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20407
Назва: Експрес методи самодомоги професійним контингентам сектору безпеки та оборони України у бойових умовах
Автори: Овсяннікова, Яніна Олександрівна
Дата публікації: 22-тра-2024
Видавництво: ДНДІ МВС України
Бібліографічний опис: Овсяннікова Я. О. Експрес методи самодомоги професійним контингентам сектору безпеки та оборони України у бойових умовах. «Актуальність та особливості наукових досліджень в умовах воєнного стану» : Зб. матеріалів IV Міжнар. науково-практ. інтернет-конф. з нагоди відзначення Дня науки-2024 в Україні «Актуальність та особливості наук. дослідж. в умовах воєн. стану», м. Київ.: ДНДІ МВС України, 22 трав. 2024 р. С. 405–406.
Короткий огляд (реферат): Виконання військовослужбовцями завдань за призначенням в бойових умовах передбачає велике психологічне та фізичне навантаження. Військовослужбовці повинні бути готові до виконання своїх завдань навіть у найскладніших ситуаціях і з ризиком для власного життя. Володіння навичками самодопомоги є надзвичайно важливим для військових. Оскільки, знання та навички психологічної самодопомоги можуть підвищити їх психологічну стійкість до стресових впливів і готовності швидкого реагування у екстремальних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20407
Розташовується у зібраннях:Науково-дослідний центр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Овсяннікова_Збірник_тез_22.05.2024 (1).pdf593,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.